Полная версия этой страницы:
H.O.S.T. Alliance
__ExtaZy__
Jun 13 2007, 15:04
H - Qedim Shumer mixi yazilarinda Xoshbextlik ve Bedbextlik remzi
O - Ag Pentaqramma -Satanizmin eksi.Xeyir quvveler..Bu medalyon menfi enerjiden ve qara quvvelerden qoruyur..
S - dollarin eksi-Anti pop.Culture- Terki dunyaliq ,Israf ve etikaya qarshi..Dunya qaydalarina eks olmaq..
T - Qilinc - Mubarize
H.O.S.T - 4 esas elementi-Hava, Od, Su, Torpagi bildirir.
Hava - Romantizm,
Od-Aqressiya,
Su-Lirika,
Torpaq-Realizm
Amma HOST un diger menalari da var.
HOST - Sahib(ingilis)
HOST - Allah ordusu,ilahi quvve(Omonim)
HOST - Lider,Apari ci,showman (U.S.A. ing)
HOST - Xestelik, Virus(Tibb)
HOST - zulmet!!!
Eshitmisiz bu qrup haqqinda?
Eshitmisizse, necedi, xoshuvuza gelir?
zavitushka
Jun 13 2007, 16:39
H.O.S.T !!!
Taniyiram!!!
Bizden Size olan mahnini onlar yazib !!!
(L)
Birincisi Bizden Bize yox Bizden Size.:)Evvel hec qulaq asmamishdim deyirdimki pisdi soram qulaq asdim full yeri var dedim
Bu sozleri PRoMete deyir.
Hava od su torpaq menim,
Cismim senin,ruhun menim,
Hisslerimi maddileshdirdim,
El vur hisslerime toxun menim
Bu defe sechim huququn yoxdu
Fikirleshme dinle setrime qulsan
Onu zulmetin shuari qebul etdiy
Evvelim senin sonun Menim
S_N_A_K_E_
Jun 13 2007, 22:29
Eshitmishem bu qrup haqqinda pis deyil qrup 8 neferden ibaretdir sehf elemiremse onlarin adlari:ErranT, Aid, Feck, Negative, Felon de Jure, Qaraqan, PRoMete, Dervish.Bu ay albomlari cixmalidi.
Buyurun treklerine qulaq asin ozuvuz qiymet verin:
H.O.S.T.-How we Rappin
H.O.S.T.-Heyatim Ellerimde
H.O.S.T.-Istemiram(Супер))) за етот трек Респект им всем советую)
H.O.S.T.-Meni Qaytar
H.O.S.T.-Bizden Size(Soundtrack к передаче Bizden Size)
Buda onlarin profilleri H.O.S.T.Alliance Profile..
S'e'B'a'S'T&
Jun 13 2007, 23:18
kohne movzu olsada - gobelekler....
shexsi fikirim
МALCOLM
Jun 13 2007, 23:33
Ne ise ...
Sagopa
Jun 16 2007, 02:20
Qardashlar bezmediz standart sheyler elemeyeeee...Bir az bash ishdedin, yenilikden zaddan getirin Az. rapeee....Bele sheylernen milleti teccublendire bilmeyeceksiniz...Artiq millet doyub bele sheylere...Daha maraqli bir sheyler eliyin...Bu tracklerden 1-i de xoshuma gelmedi...Oz uzerinizde ishleyin...Daha cox ishleyin...Ne ise...Size ve butun Azerilere ugurlar...
__ExtaZy__
Jun 16 2007, 06:02
Цитата(Sagopa @ Jun 16 2007, 03:20)

Qardashlar bezmediz standart sheyler elemeyeeee...Bir az bash ishdedin, yenilikden zaddan getirin Az. rapeee....Bele sheylernen milleti teccublendire bilmeyeceksiniz...Artiq millet doyub bele sheylere...Daha maraqli bir sheyler eliyin...Bu tracklerden 1-i de xoshuma gelmedi...Oz uzerinizde ishleyin...Daha cox ishleyin...Ne ise...Size ve butun Azerilere ugurlar...
H.O.S.T. bu qeder cox xoshladiqimin sebebleri coxdu, amma mehz hemishe yenilikler axtarishinda olub, oz uzerilerinde ishlediklerine gore onlari dahada cox istiirem.
Inshallah bu yaxinlarda rep ve rock eshideceysiz.
"Heyatim ellerinde"ye de klip olacey.
zavitushka
Jun 16 2007, 16:15
5 gune albomlari cixajaq inshALLAH
S_N_A_K_E_
Jun 16 2007, 23:04
Цитата(ЗаВиТуШкА @ Jun 16 2007, 17:15)

5 gune albomlari cixajaq inshALLAH
Deqiq melumatdi??на ПМ что было?? все стерлас!!пардон за оффтоп!
Respect e laiq albom olucey.
S_N_A_K_E_
Jun 21 2007, 17:20
Daha bir trek Hostdan.H.O.S.T.-H.O.S.T.
МALCOLM
Jun 22 2007, 00:15
monoton rap .... vessalam ...
Цитата(Roofiyo @ Jun 22 2007, 01:15)

monoton rap .... vessalam ...
Menim fikrimce monoton demiller.ama Qaqashim monoton rep demey западло duki beyem?
МALCOLM
Jun 23 2007, 02:04
Qaqashim monoton rep demey западло duki beyem?
Kim deyir ki zapadlodu ?!
Sadece meni yorur monoton rap . Track nece bashlayir , elede gurtarir , yadda qalmir ne sozleri , ne minus ve s.
Monoton budur , yani ruslar demishken "однотипный" !
Monoton rap'nen ise uzaqlara getmey mumkun deyil , ister 1 nefer olsun , ister 11 nefer .
Цитата(Roofiyo @ Jun 23 2007, 03:04)

Kim deyir ki zapadlodu ?!
Sadece meni yorur monoton rap . Track nece bashlayir , elede gurtarir , yadda qalmir ne sozleri , ne minus ve s.
Monoton budur , yani ruslar demishken "однотипный" !
Monoton rap'nen ise uzaqlara getmey mumkun deyil , ister 1 nefer olsun , ister 11 nefer .
Onlar artiq gedibler.Onlari seviller ve ozlerine mexsus yerleri var.Bu faktdi.
H.O.S.T Alliance tek repla mashgul deyil H.O.S.T Alliance bir cereyandir ve rep onun sadece bir hissesidir.
ona gore bizimle olmag isteyen her kesin yanindayig. Respects!!
МALCOLM
Jun 24 2007, 22:31
A kishi , cereyan olmurlar , lap firtina olsunlar . Men bu ushaqlara gulaq asmiram . Bu bir ...
Ikinci , shexsen seni , beli mehz seni , anlaya bilmirem.
Evvel yazirsan - "H.O.S.T" , yox bir "T.O.S.T" , sonram yazirsam bomba cereyandi , ne bilim super !.
Yeke oglansa get fikirlerivi cemle gel . Kishinin sozu bir olar !
Birde sene bir soz deyim , helelik sennen boyuk qardash kimi davraniram , amma yadda saxla ki , bugun bashinnan boyuk danishan oglan , sabah bashindan boyuk geletde eliye biler . Ve shexsen meni taniyanlar bilirler ki , Rufet ona garshi olunan sehv addima , nece cavab verir . Xosh davranishi ve mehribanchiliqi qirma.
----
Host meselesine qayitdiqda , bu ushaqlarda helelik bir yenilik gormurem . Inshallah yenilik olanda , danishariq.
Men duzgun insanam ve her bir sheye duzgun qiymet vermeye chalishiram .
ona gore bizimle olmag isteyen her kesin yanindayig.
2 gun gabag sen hostu hech tanimirdin
. Txiw senin sohbetin bilirsen neye benzeyir , menim boyrumde olan oglanlar hamisi bombadilar ve onlardan yoxdu , qalannali ise qashqaldagdi . Tanimadigivi pisleyirsen , taniyan kimi - bomba oglan olurlar ve "srazu" super rap deyirler . Hmmm....Ne ise...
UGURLAR senede , hostada !
Temadan uzaglashirsan bir az.. amma hardasa heqiqet de var...
Ay Roofiyo bilirsenki xetrivi cox isteyirem men ne H.O.S.T- un yeri var.Sadece hec qulaq asmamishdim yazirdim eledi beledi.Qulaq asdim xoshuma geldi.Men Az-Repde olan her bir kese ugurlar arzulayiram.Sohbeti burda baglayag.H.O.S.T - a ugurlar
QUOTE(TwiX @ Jun 25 2007, 12:16)

Men Az-Rep de ELSHAD XOSE - den bashga reper tanimiram.
http://www.az-maz.com/forum/index.php?showtopic=22785
FuADiK
Jun 25 2007, 16:52
LoooooooooL ala cirdin meni gulmekden

hech olmasa bunu PMde yaz da

LooooooL
Emin Allah seni guldursun
Fuad sen de offtop eleyirsen? 
Shuluqluq eleme
White Shadow
Jun 25 2007, 17:42
Слышал песни Bizden Size и How We Rappin помоему. Так, неплохо. Там мне читка одного парня нравится.
Men onu yazanda yaniki Elshad Xose-ye reqib hec kimi gormemishem gormurem ve gormeyecem.
__ExtaZy__
Jun 27 2007, 13:36
Цитата(TwiX @ Jun 13 2007, 22:47)

Hava od su torpaq menim,
Cismim senin,ruhun menim,
Hisslerimi maddileshdirdim,
El vur hisslerime toxun menim[/b]
Bu sozderi ProMete oxuyur ;)
Twix respect sene,cox istiiremde seni;)
Inshallah gorushdurerem ushaqlarnan, butun gunu sheherdediler onsuz, lol
FlyleaF
Jun 27 2007, 13:41
menasiz gruppdu..
bir iki mahnilarina qulag asdim,xoshuma gelmedi..
Proza olmush sevgi demeydi.Felsefe diye QaraQan
S_N_A_K_E_
Jun 27 2007, 18:23
Daha bir trek hostdan H.O.S.T.-Proza Mence ugursuz bir trekdi esl monoton budu darixdirici trekdi.
МALCOLM
Jun 27 2007, 23:42
Albomlari ne oldu ?
__ExtaZy__
Jun 30 2007, 01:37
Цитата(Roofiyo @ Jun 28 2007, 00:42)

Albomlari ne oldu ?
Ay axirki!Bugun cixdi, bugun diyende ki ayin 29u.
Tebrikler, Inshallah uqurlarivizin davamin gozduyuruy!!!
МALCOLM
Jun 30 2007, 02:15
Цитата
Ay axirki!Bugun cixdi, bugun diyende ki ayin 29u.Tebrikler,
Inshallah uqurlarivizin davamin gozduyuruy!!!
ugurlar .
----
Deyirem eceb rapimiz var .
Eladi da 2 aya 85 dene track yazdirirsan , 15 albom buraxirsan , vessalam buda rap karyera ...
Tebrikler.Hormetim variydi ama 1- 70 qalxdi.Cox ugurlu albomdu.
Sagopa
Jun 30 2007, 11:29
Цитата(Roofiyo @ Jun 30 2007, 03:15)

ugurlar .
----
Eladi da 2 aya 85 dene track yazdirirsan , 15 albom buraxirsan , vessalam buda rap karyera ...[/b]
Qaqa duz deyirsen...Belede ki he4 kim o albomu almiyannan sonra lap 100 dene bele albom cixarsinlar...Bosh bosh xerc cekib albom cixarirlar ki, 5 neferin arasinda desinler biz de raperik ve albomumuz da var...Ele buna gore de rapimiz yerinde addimliyir...Ele bililler 1-2 kelme qafiye xetrine soz yazdun, 1 dene de mirta minus yigdun i vsyo...Getduy studiyaya,yazdirdux...I bele- bele 7-8 "mahni" ve sonra da albom...Bele olmazeeeeee...Ishlemek lazimdi...Qulaq asdim bunlarin 1-2 "mahni"-larina...He4 ne...Nol...Yenilik elemek lazimdi, yenilik...Bele qabaga gede bilmeyeceksiz...Sizin ortaya cixartdiginizda he4 bir maraqli, tamashaci celb ede bilecek he4 zad gormedim...Ne ise...Ugurlar size ve her kese...
МALCOLM
Jun 30 2007, 12:56
Цитата
Qaqa duz deyirsen...Belede ki he4 kim o albomu almiyannan sonra lap 100 dene bele albom cixarsinlar...Bosh bosh xerc cekib albom cixarirlar ki, 5 neferin arasinda desinler biz de raperik ve albomumuz da var...Ele buna gore de rapimiz yerinde addimliyir...Ele bililler 1-2 kelme qafiye xetrine soz yazdun, 1 dene de mirta minus yigdun i vsyo...Getduy studiyaya,yazdirdux...I bele- bele 7-8 "mahni" ve sonra da albom...Bele olmazeeeeee...Ishlemek lazimdi...Qulaq asdim bunlarin 1-2 "mahni"-larina...He4 ne...Nol...Yenilik elemek lazimdi, yenilik...Bele qabaga gede bilmeyeceksiz...Sizin ortaya cixartdiginizda he4 bir maraqli, tamashaci celb ede bilecek he4 zad gormedim...Ne ise...Ugurlar size ve her kese...
Raziyam
Hell_Girl
Jun 30 2007, 16:44
Слышала тока трэк Проза,,, это они типа читают психоЛИРИКУ??

,,трэк хороший,, текст так себе не очень,,,но можно послушать когда настроение отстой
__ExtaZy__
Jul 1 2007, 01:08
Цитата(Roofiyo @ Jun 30 2007, 03:15)

ugurlar .
----
Eladi da 2 aya 85 dene track yazdirirsan , 15 albom buraxirsan , vessalam buda rap karyera ...[/b]
RoofiyoRoof bilirsen ki sene hormetim var, amma bele danishanda lap esebleshiremeeee....
Bax sen hardan bilirsen ki 2aya eliyibler? Yaziq ushaqlar 7-8aydi studioda yatillar.
Yarsi Turkiyede, yarsi burda.Burdan ora gonderirdiler, ollar orda yazir bura gonderiller...
Eshi neyseye....
PS. 1de demey istirem ki tenqid elemey cox asandi, her kesin ishine hormetnen yanashmaq lazimdi...
SagopaAlbom satish uchun nezerde tutulmuyub, intro-da da deilir.
МALCOLM
Jul 1 2007, 01:23
Цитата
Roofiyo
Roof bilirsen ki sene hormetim var, amma bele danishanda lap esebleshiremeeee....Bax sen hardan bilirsen ki 2aya eliyibler? Yaziq ushaqlar 7-8aydi studioda yatillar.Yarsi Turkiyede, yarsi burda.Burdan ora gonderirdiler, ollar orda yazir bura gonderiller...Eshi neyseye....
PS. 1de demey istirem ki tenqid elemey cox asandi, her kesin ishine hormetnen yanashmaq lazimdi...
Hormet hormete bagladi .
Men umumi az-rapin durumunnan yazdim ... kimnense shexsi problemim olsa , sozumu o insanin uzune deyerem.
Burda hech bir problem yoxdu ... Bele goturende ,onlarin mennen ne problemi ola bilerki ...Цитата
Albom satish uchun nezerde tutulmuyub, intro-da da deilir.
Bes neye nezerde tutulub , servanta ?
Цитата(xose's_gangsta_babe @ Jul 1 2007, 02:08)

Albom satish uchun nezerde tutulmuyub, intro-da da deilir.
1.Bu sozu birinci defedir eshidirem...Bes albomu neye cixardillar ki???...Qohum-qardasha paylamaga cixariblar???...Onda day ne eziyyet cekirdiler...Ele 10 dene mahnini 20 qepiklik cd-lere yazardilar i paylayardilarda

...Yalniz Azerbaycanda albomu servanta qoymaq ucun cixarillar...Bir bunu eshitmemishdim, bunu da eshitdim...
2.Ele de fexirle deyirsen ki 7-8 ay...7-8 ay nedi ki?!...Yeteri qeder uzun muddet deyil 1 albom ucun...Ele buna gore de mahnilarinda he4 bir maraqli shey yoxdu...Millet 2-3 ile 1 albom buraxireeee...Ele her 7-8 aydan bir albom buraxa-buraxa Az.rap bu gune dushubdeeee...
3.O ki qaldi tenqid sohbetine...Pis mehsulu tenqid edellerde...Yaxshi,maraqli bir shey ortaya cixarsaydilar deyerdik ki, eladir...Duraq yalannan terifliyek, he sonra...Gelin bir az edaletli olaq...Hokmdarin edaleti merhemetinden ustundu...Ne ise...Her kese ugurlar...
yox burada bir balaca maraqsiz ve duz olmayan sohbet gedir, tengidin yeri var o demek deyil ki,ele ancaq tengid edesen gozunu yum ac4 aqzini deyil ki! mesele ondadir ki, bu usaqlar dan ancaq birini taniyiram tracklara da qulaq asmisam ProMete nin El ishi nece deyerler yeri var emelli basli gorunur ki, Mete Bu tracklarin ustunde yaxshi isleyib! HOST a Uqurlar !ALbom xeberini burda gordum ve alacaqam! SERVANTA qoymacaqam qulaq asmaqa alacaqam!
Monoton monoton deyirsiz ! AZE -de monoton rep demeyen bir dene Naqilbaz var idi... oda ki idi! daha yoxdu!
Elsad Xose,Deyirman,K-A-Plan,Uran(CP) ahmi eyni tip rep deyirde!
PS. Saqopa qaqash mende Kajmere cox qulaq asiram,oz yerinde, Kishi kimi de de,Saqopanin 40tracki 39unun eynisidir,eyni 4itka nese!
PSS. Minus ferqlerini gormursuz???HOSTUN isletdiyi minuslar axi deyisikdir! Indiyeneycen Prometenin minusu seviyyeli minus esitmeyen indi gelib mene MP3 Antaloqiyadan danisir. ona gore de...(Muqayat olun,hava soyuqdur soyuq deyer monoton bashi-niza!)
Birdeki TENGIDi azqala soyus bilen, tumanini bashina 4eken amma indi ise tengidden danismaq bir qeribe 4ixmir???
ona gore S_xdum bele tengide de ...
HOST !!!
Цитата(80Bar @ Jul 1 2007, 04:57)

yox burada bir balaca maraqsiz ve duz olmayan sohbet gedir, tengidin yeri var o demek deyil ki,ele ancaq tengid edesen gozunu yum ac4 aqzini deyil ki! mesele ondadir ki, bu usaqlar dan ancaq birini taniyiram tracklara da qulaq asmisam ProMete nin El ishi nece deyerler yeri var emelli basli gorunur ki, Mete Bu tracklarin ustunde yaxshi isleyib! HOST a Uqurlar !ALbom xeberini burda gordum ve alacaqam! SERVANTA qoymacaqam qulaq asmaqa alacaqam!
Monoton monoton deyirsiz ! AZE -de monoton rep demeyen bir dene Naqilbaz var idi... oda ki idi! daha yoxdu!
Elsad Xose,Deyirman,K-A-Plan,Uran(CP) ahmi eyni tip rep deyirde!
PS. Saqopa qaqash mende Kajmere cox qulaq asiram,oz yerinde, Kishi kimi de de,Saqopanin 40tracki 39unun eynisidir,eyni 4itka nese!
PSS. Minus ferqlerini gormursuz???HOSTUN isletdiyi minuslar axi deyisikdir! Indiyeneycen Prometenin minusu seviyyeli minus esitmeyen indi gelib mene MP3 Antaloqiyadan danisir. ona gore de...(Muqayat olun,hava soyuqdur soyuq deyer monoton bashi-niza!)
Birdeki TENGIDi azqala soyus bilen, tumanini bashina 4eken amma indi ise tengidden danismaq bir qeribe 4ixmir???
ona gore S_xdum bele tengide de ...
HOST !!!
Qaqa bzim millet beledideeee...Yaxshiliqlarina bir soz deyirsen naxadi xetrine deyir...Yaxshi...Bundan sonra tenqid elemerem Hostdu nedi onu...
Wowwwww...Host...Bu ushaqlar supereeeee....Hele dunya rapinde bele super minuslar yigan gormemishem...4itka vabsheyeee,super....Az. rapin nomre 1-i Hostdu...Tak derjat rebyata...Bele getse sizi butun dunya taniyacaq...
P.S:Qaqa Kajmerin 4itkasi ferqlenir...O oz stilin yaradib...Pessimist style...Men heqiqeten fexr ederem, eger bizde onun kimi raper olsa...4itka cehetden eyniliyi deyirsense, butun raperler ozlerine mexsus 4itka deyirler ve butun tracklerde de eyni shey olur...Her halda Kajmerin her trackinde ferqlilik gozlemek, mence agilsizliq olardi...Ne ise...Her kese ugurlar...
elishka
Jul 2 2007, 21:22
Chox xoshuma gelirler,menali sozleri var.
МALCOLM
Jul 4 2007, 00:59
Beledi ki her kesin oz SHEXSI fikri var ve menim fikrilerimi yozanin , fikirlarini pozaram !!!
HOST az-rape yenilik getirmeyib ... Gelecekde , INSHALLAH , getirse danishariq ...
Terifnen hechne etmek mumkun deyil ...
Meselen : Eminem rap'in bu zirvesine , basina qapaz deye-deye ve tengid yeye-yeye gelib chatib ...
Bu ireliye getmeyin en SAF yoludu ! DUZ tengidden chekinen insan , zeif ve churumush insandi ...
Amma tenqidlerinde novu var , burda hech kim HOST'a yol gostermir ve yaxud'da yersiz tenqid etmir ...
Bele baxanda . hech bele guclu'de tenqid olmayib ...
Eger HOST'dan kimse menim tengidim gebul etmese men onu basha dusherem ... Oz shexsi ishlerini , mennen demekdi . Day durum yersiz , esassiz "mozqilerini" churudum ki qatiq qaradi ... yox ... bu xasiyyet , bazar arvadlarinin ve nakishilerin xasiyyetidi . Shukr Allaha ki , indiye geder oturdugum her bir stol arxasinda sozum kechib ve Allahin komeyi ilede kechecey ...
Mennen ancaq demeydi ... qulaq asmaq ise artiq sizliydi ...
Bir baxaq gorey monoton nedi ???? OOOOO sen deme monotonluq minusnan olchulur ... Bravo !!!!
Diqerlerini bilmirem , amma bizde monotondan uzaq olan 1-2 kollektiv ve rapper var ki , onlarda Klan-A-Plan , Negd Pul ve Caspian Clan'di s.
Host'a ugurlar . Onlardan ancaq Mete'nin ishini gormushem ve el qabiliyyeti xoshuma gelib .
Amma bir insannan hech ne etmek mumkun deyil ...
Kollektiv anlayishi tam ferqli bir aura yaratmalidi !
Hamiya Assalamu Aleyka !
movzuya ne aidiyyeti var?
offtop! PM var bele sozler uchun!
МALCOLM
Jul 4 2007, 01:24
offtop
PM`de soz-sohbet aparin
The Truth
Jul 4 2007, 03:29
QUOTE(Sagopa @ Jul 1 2007, 02:23) [snapback]582045[/snapback]
1.Bu sozu birinci defedir eshidirem...Bes albomu neye cixardillar ki???...Qohum-qardasha paylamaga cixariblar???...Onda day ne eziyyet cekirdiler...Ele 10 dene mahnini 20 qepiklik cd-lere yazardilar i paylayardilarda

...Yalniz Azerbaycanda albomu servanta qoymaq ucun cixarillar...Bir bunu eshitmemishdim, bunu da eshitdim...
2.Ele de fexirle deyirsen ki 7-8 ay...7-8 ay nedi ki?!...Yeteri qeder uzun muddet deyil 1 albom ucun...Ele buna gore de mahnilarinda he4 bir maraqli shey yoxdu...Millet 2-3 ile 1 albom buraxireeee...Ele her 7-8 aydan bir albom buraxa-buraxa Az.rap bu gune dushubdeeee...
3.O ki qaldi tenqid sohbetine...Pis mehsulu tenqid edellerde...Yaxshi,maraqli bir shey ortaya cixarsaydilar deyerdik ki, eladir...Duraq yalannan terifliyek, he sonra...Gelin bir az edaletli olaq...Hokmdarin edaleti merhemetinden ustundu...Ne ise...Her kese ugurlar...
Eger senun "Underground album" anlayishinnan xeberun olseydi, choxdan basha dusherdun ne dimeydi bu.
H.O.S.T-un ilk albomu "Prolog" 29 iyun tarixinde underground albom sheklinde ishiq uzu gordu. 17 track daxildi. 14 mahni, 1 skit, intro ve outro. Bu bele...
O ki qaldi sen yazanlara:
1.Albom onsuz CD-lere yazilib paylanilib. Servant meselesini ise burda bir user yazdi, daha dogrusu sorushdu, day H.O.S.T-un movqeyi deyil bu. H.O.S.T dimiyib ki, servant4un albom buraxmishq, sehv salma. Kommersiya meqsedi gudmuyubler ushaqlar albomnan, sadece underground shekilde, emeklerinin ilk behresi kimi 4ixariblar. Neyi pisdi ki?
2.Qaqash sen ele danishirsan ki, inan gulmelidi. Ele bil butun trackleri uje 4-5 defe eshitmisen. Yuxaridaki postda da bu var idi. Bir albomdaki mahnilarin hamisina qulaq as, sonra netice 4ixar da... Sago super reperdi, Pessimist Style of course suppadi. Shexsen bir Sagopaci kimi bu sozlere bashimla cavabdehem. SAGO TURKIYENIN EN YAXSHI RAPPERIDI!!! Amma bu hech de o dimey doyul ki, men Sagopaya qulaq asiram, qalanlari sifirdi! Yox! H.O.S.T-la Sagonu yeri gelende ele birleshdiren de pessimizm stilidi. H.O.S.T-un mahnilarinda guclu pessimistdiy ruhu var. "Olmush umidler qebristanligi" buna misal ola biler.
3.Edalete gelende ise qaqash, oz aramizdi, ittiham olunani tam dinlememish hokm chixarmaq hech de edalet yox, cinayet gostericisidir...
ALLAH AMANINDA!!!Twix-e ise yaxshi sual verdiler yuxarida. Shexsen mene de chatmir, gah pisdiyir, gah yaxshiliyir, ish birliyimiz olucey diyir. Eger qulaq asmamishdisa, onda qulaq asmiyib pisdemey vashe choox pis hereketdi. Chooox pis.... Men ozume bele hereketi yarashdirmazdim.
Yuxaridaki postla sadece bezi metleblere aydinliq getirmey istedim. Amma H.O.S.T-u sevenlere de onu demek isteyirem ki, ushaqlar, mudafie elemiyun H.O.S.T-u, bu, H.O.S.T-a ziddi. Kim ne yazir yazsin, her kesin oz fikri var, desinler. H.O.S.T-u mudafie elemiyun!!! Sadece fikirlerinizi bildirin, mudafieye ehtiyac yoxdur!
Bayaq kimse salam vermishdi, ELEYKESSALAM!!!Mena axtarishinda olanlara ise "Neche" mahnisini meslehet gorerdim.
DJ`N-Lana
Jul 4 2007, 09:52
tekce bu movzuya cavab yazmaq ucun register oldum...
Ay millet 1 xahishim var ki,hec olmasa qulaq asmayanlar danishmasin da...
Eshidenlerin tenqidi olsa derd yari...amma o ki qaldi bilen bilmeyene ...ya vas proshu,evvelce nedense bashiniz cixsin ki,gerek sonra neyese comment yazasiniz da....eminem ki,buraya o pis sheyler yazanlar var aaa....hansilarki bunu "tenqid" adlandirir,onlarin hec rep-den xeberleri yoxdur!
"kim ne bilir dis nedi,bit nedi,hit nedi.
Blackwall street nedi,
Nedi G style,nedi F style
Nece saniye olmalidi her battle-da freestyle"-XRONIKA!
Dinleyin ve oyrenin!Mennen meslehet!
Temennasiz paylanan albomda 7-ci track-di Repin elifbasi

!
registr olmusan, qaydalari oxu! postun tam offtopdu...
Ay millet Host Az.rape he4 bir yenilik getirmiyib...Getirseydi her halda partlayish olardi...O ki qaldi "Underground albom"-a bizde raperlerin 99%-nin albomu underground seviyyesinde cixir...Men 5-6 "mahni"larini eshitmishem, amma he4 biri lezzet elemiyib...Maraqli he4 bir shey yoxdu...Her halda internete buraxilan "mahni"lar albomda en ugurlu olanlardi...En ugurlulari bu gunde olandan sonra,gor o biriler ne gundedi...Ne ise...Xeyri yoxduyeeee...Her kese ugurlar...
DJ`N-Lana
Jul 4 2007, 18:58
Sagopa,maraqli olardi senin maraqli track-lerine qulaq asmaq....gorerdik sen ne yenilik getirmisen Az.Rap-e....underground deyilen shey nedi,sence....onda muqayise ederdik....bunlar yoxdursa,hmmm,,,,ya bi promol4ala bi....
Цитата(DJ`N-Lana @ Jul 4 2007, 01:52)

tekce bu movzuya cavab yazmaq ucun register oldum...
Ay millet 1 xahishim var ki,hec olmasa qulaq asmayanlar danishmasin da...
Eshidenlerin tenqidi olsa derd yari...amma o ki qaldi bilen bilmeyene ...ya vas proshu,evvelce nedense bashiniz cixsin ki,gerek sonra neyese comment yazasiniz da....eminem ki,buraya o pis sheyler yazanlar var aaa....hansilarki bunu "tenqid" adlandirir,onlarin hec rep-den xeberleri yoxdur!
"kim ne bilir dis nedi,bit nedi,hit nedi.
Blackwall street nedi,
Nedi G style,nedi F style
Nece saniye olmalidi her battle-da freestyle"-XRONIKA!
Dinleyin ve oyrenin!Mennen meslehet!
Temennasiz paylanan albomda 7-ci track-di Repin elifbasi

!
HOST olmasa idi bizim bu sheylerden xeberimiz olmazdi.. ushaqlar gelin hamimiz HOSTa qulaq asaq orgenek.
yazanda fikirleshinde ne yazirsiz... adamin gulmeyi gelir.. 1 keyfiyetsiz albom chixarib ozlerini rapin ata babalari sayillar.
P.S. HOSTun tracklarine qulaq asib bunu yazdim.. ki sonra "hec olmasa qulaq asmayanlar danishmasin da" bele sohbetler olmaisn
Цитата(DJ`N-Lana @ Jul 4 2007, 19:58)

Sagopa,maraqli olardi senin maraqli track-lerine qulaq asmaq....gorerdik sen ne yenilik getirmisen Az.Rap-e....underground deyilen shey nedi,sence....onda muqayise ederdik....bunlar yoxdursa,hmmm,,,,ya bi promol4ala bi....

Men raper deyilem...Sadece Az.rapin inkishafini delicesine isteyen bir dinleyiciyem...Her bir dinleyicinin Az.rapin inkishafinda az da olsa rolu var...Men he4 bir Az.rap numayendesinin fanati zadi deyilem...Men keyfiyyetli musiqi dinlemeyi sevirem...Menimcun klan,solo ve ya qrupun he4 bir ferqi yoxdu...Teki keyfiyyetli bir mehsul olsun...Amma Host-da hec bir keyfiyyetli mehsul gormedim...O dediyiniz qeribe soz varey,o nedi???Undergrounddu nedi...Yemeli sheydi goren???Dadi neterdi, bashiniza donum???Men kendden dunen gelmishemey,bu gun de bu forumdayamdana...Izah edinde manqa...
P.S:Negd Pul-da undergrounddu nedi ele bir albom buraxdi,amma albomdaki tracklerin demek olar 90%-i hit ola bilecek tracklerdi...Amma Azerbaycanda rap-e cox tezyiq var...Ele ona gore de cox adam o trackleri dinleye bilmedi...Amma men bacardigim qeder hemin trackleri dost-tanisha dinletdirirem...Bu da menim Az.rape elediyim destek...Ne ise...Her kese ugurlar...
А кто это вообще такие?
слышала один лишь трек про Bizden-size..ну вроде ничего
The Truth
Jul 4 2007, 23:19
QUOTE(GuNa @ Jul 4 2007, 22:49)

А кто это вообще такие?
слышала один лишь трек про Bizden-size..ну вроде ничего
Eto novshestvo. Bura bax: http://hostalliance.hi5.com| ! |
| Предупреждение: пишите кирилицей, если пишите на русском |
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
пройдите по ссылке.